POZVAT MUŽE NA RANDE? ANO NEBO NE?

“Tolik se ti líbí! Ale přeci ho nemůžeš pozvat na rande, jak by to vypadalo…” Pravděpodobně se ti takovéto myšlenky budou honit hlavou při pohledu na muže, který ti padl do oka a kterého bys ráda více poznala. Ale nevíš, jestli to máš udělat, jestli ho máš pozvat na rande…

Nebo to dokonce můžeš slýchat i v okolí od ostatních lidí – žen, ale třeba i mužů. “Ne, to se nehodí, počkej, až tě pozve on.” … nebo: “Tohle přeci musí udělat chlap!” … nebo ještě hůř: “Kdyby ses mu líbila, tak tě na to rande přece pozve!” … a můžeme pokračovat do nekonečna. 

Často úplně jiná než obrazy našeho (často nesmyslného) přemýšlení! Když jsme poblouzněné, zamilované, někdo se nám líbí, býváme mnohem snadněji v rozpacích a také jsme nervózní, takže se snadněji v komunikaci zamotáme nebo úplně ztrapníme. No jasně! A tomu se chce přeci každá žena vyhnout. Jenže muži jsou také bytosti! A světe, div se, také mají emoce a pocity. Zkus se od svého “problému” zamilovanosti maličko odosobnit a polož si jednu otázku: “Pokud bych se mu líbila úplně stejně já, jako se líbí on mně, je možné, že by byl také nervózní a měl strach pozvat mě na rande?” Trošičku se nad tím zamysli a popřemýšlej. Pravděpodobně dojdeš k závěru, že by mohl být úplně stejně rozpačitý a stydlivý jako ty. Proč ne? I muži jsou lidi.


Možná teď nadhodíš, že on je jiný, že je nebojácný a z jeho chování je vidět, že se ničeho nebojí. Ale zamilovanost a láska – to je úplně jiná věc. Láska se nedá s ničím jiným srovnávat. Je to příliš krásný a křehký cit. A většina mužů nenosí své srdce na dlani. Takže zpátky k našemu tématu: Pozvat nebo nepozvat muže na rande?

JE TO O POCITECH

vše je o pocitech. Pokud se cítíš a víš, že pro tebe není těžké vyjádřit sympatie a případně pozvat muže, který se ti líbí, na rande, pak to udělej. Po pravdě – i muž je někdy za první krok strašně moc vděčný!

PŘIPADÁ MI TO TRAPNÉ…

Pokud ti pozvání muže na rande připadá trapné, pak to nedělej. Rozhodně bys neměla nikdy chodit za svoje pocity a dělat to, co je ti nepříjemné. Protože pokud se nebudeš při pozvání cítit uvolněně a dobře, budeš to vyzařovat a daný muž možná ani nebude mít takovou chuť s tebou kamkoli zajít, jako kdyby ho pozvala žena zcela nenásilnou a hezkou formou. 

ALE CO ROMANTIKA? KDYŽ POZVU MUŽE NA RANDE, NEZDÁ SE MI TO PŘÍLIŠ ROMANTICKÉ…

Zase se vracíme k tomu, co je pro tebe přirozené a co je pro tebe prioritou. Pokud toužíš po romantickém pozvání na rande od muže, který se ti líbí, tak vyčkávej, než to udělá. Můžeš mu samozřejmě pomoci drobnými signály, že se ti líbí a že by u tebe mohl uspět, ale žádný signál nezaručuje, že muž tento signál zaznamená, nebo že se odhodlá tě na rande sám pozvat. Může mít strach úplně stejný jako máš ty. Bohužel se ti také může stát, že ho nakonec pozve na rande jiná žena a on nabídku přijme a můžeš ho tak i ztratit. A byla by škoda, nechat se předběhnout. Co myslíš? Navíc, to, že na první rande pozveš svého vyvoleného muže ty, neznamená, že bude muž navždy submisivní a nikdy nepozve následně na rande on tebe. Takže, jestli máš jen strach, ale jinak chceš učinit první krok a pozvat na rande muže svých snů, zlikviduj svůj strach z odmítnutí a zkus to. Jde to!

Držím palce!

Tvoje,

Isabela

Sdílet:

1 názor na “POZVAT MUŽE NA RANDE? ANO NEBO NE?”

  1. Pingback: JAK POZVAT SVÉHO VYVOLENÉHO NA RANDE » Jak být přitažlivější

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *